Ne bucuram ca vrei sa stii mai multe despre SIRTEX IRIANAS!

Fosti colegi de clasa, actuali parteneri de business, suntem o echipa tanara, care au pus bazele unei societati de import si personalizare a textilelor, uniformelor scolare si a tricourilor personalizate prin technica broderiei, care doreste sa creasca si sa se afirme prin cea mai buna calitate.

Am pornit la drum cu know-how, cu vasta experienta pe plan international in productie si managementul calitatii in domeniul industriei textilelor si cu echipament performant de imprimare si broderie digitala. Am reusit sa ne facem primii clienti in cadrul unor scoli din judetul Cluj, unde am dus la bun sfarsit primele colaborari, personalizand sute de uniforme scolare. Am invatat din aceasta experienta importanta respectarii termenelor si a standardelor de calitate, ceea ce presupune pasi clari in procesul de executie si un timp de realizare specific. De la tricouri sau camasi albe, pana la tricouri colorate, pulovere, polare, logo-ul scolar poate fi purtat cu mandrie pe orice piesa de imbracaminte, comoda, vesela, adecvata varstei copiilor.

Am invatat ca in productie trebuie sa stii sa recomanzi, sa fii in permanenta documentat si sa testezi ceea ce vrei sa recomanzi clientului, pentru a intelege cum si daca functioneaza. Sunt idei care stau la baza noastra ca profesionisti in acest domeniu.

Tineri antreprenori la inceput de drum, ne dorim sa crestem si sa achizitionam mai multe utilaje pentru diversificarea serviciilor oferite s marirea volumului de lucru, pentru a onora toate cerintele primite de la voi, potentialii nostri clienti.

IMG_8743.jpg
IMG_8683.jpg

Stim cat de importanta este promovarea! Am infiintat SIRTEX IRIANAS din dorinta de a veni in ajutorul companiilor care tin foarte mult la prezentarea personalului si care doresc sa se diferentieze de concurenta. Aplicarea logo-ului, numelui sau siglei unui brand este o metoda optima de promovare a unei companii, una dintre cele mai durabile variante de personalizare textila. O uniforma brodata, un tricou brodat, un hanorac brodat, sunt ideale pentru personalul din domeniul medical, hotelier, dar si lucratori in anumite fabrici, supermarket-uri, invatamant etc., oameni usor de recunoscut dupa haina care ii reprezinta la locul de munca.

Totodata, modelele noastre de tricouri din bumbac, hanorace, bluze si tricouri polo, sunt potrivite in campaniile promotionale si cele de PR. Te putem ajuta sa creezi campanii in functie de sezonalitate si domeniul de activitate al firmei tale, textilele personalizate aducand un plus de incredere si seriozitate intregii campanii.

Suntem aici pentru a gasi impreuna varianta optima pentru proiectul tau, varianta complet personalizata, indiferent de limita de timp, bugetul disponibil sau personalizarea dorita. Dorim sa devenim furnizorul dumneavoastra preferat, sa stabilim colaborari de lunga durata, constante, oferind in schimb calitate si corectitudine. Prin parteneriatele noastre cu producatorii internationali, reusim sa oferim produsele promotionale la preturi competitive, cu termene de livrare rapide si calitate ridicata.

Credem in pasiunea noastra si in dorinta de a reuse prin a fi cel mai bun. Dorim sa promovam produse si servicii de calitate. SIRTEX IRIANAS pune accent pe comunicare, respect, corectitudine, seriozitate si profesionalism in relatia cu partenerii nostri si tintim spre satisfactia, recomandarile si fidelitatea clientilor nostri.